hoe je teller ruimte toe te voegen in uw keuken

Stap 1 – Afwerking van de Hout

Stap 2 – Steunen

Stap 3 – Bevestigen van de Benen

Stap 4 – Bevestiging van de Top

Je kunt nooit genoeg teller ruimte in een keuken. Een oplossing is om meer teller ruimte te creëren. Als je de ruimte hebt in uw keuken, dit is een verstandig ding om te doen, omdat je meer bruikbare ruimte tegen te gaan niet alleen te maken, maar je kunt het gebied onder te gebruiken voor extra opslag.

Het stuk van de slager blok mag geen afwerking nodig. De 24 inch lengte is slechts een algemeen idee kan langer of korter zijn, afhankelijk van de hoeveelheid ruimte u in uw keuken. Echter, als de lengte is meer dan 30 inch, moet je twee benen toe te voegen aan het aanrechtblad te ondersteunen.

Zand de stukken hout die 2 inch met 2inches met 33 1/2 duim in grootte zijn. Dit zullen de benen. Dit zal ervoor zorgen dat ze glad, zodat u geen splinters als je handen borstel tegen hen zal ontvangen. Je moet ook zet een jas van duidelijke zegel op hen. Op deze manier, als je iets morst, zult u in staat om het te vegen, zonder het hout steeds gekleurd.

Op het einde van een been, hechten 2 hoekbeugels. Een brace zal hechten aan het aanrechtblad in lengterichting elkaar langs de breedte. Deze eerste etappe een van de 2 inch bij 2 inch bij 33 1/2 inch stukken, en een beugel aan de ene kant hebben andere beugel aan de zijkant links daarvan. De tweede etappe zal een brace aan de ene kant en een brace aan de kant om zijn recht te hebben.

Aan de onderzijde van de slager blok, te meten in 6 inches van elke kant en maak merken. Bevestig de resterende twee hoek beugels hier.

Houd de slager blok gedraaid zodat de onderkant naar boven wijst. Op het einde tegenover degene met de hoek die al, schrap, meten ½ inch vanaf het einde en trek een rechte lijn. Vervolgens meten 1 inch vanaf de zijkant en een potlood merk.

Houd been nummer 1 tegen de twee merken en schroef de beugel op zijn plaats op de slager blok, zodat het been is zeer veilig.

Been # 2 zal worden gevestigd op de hoek. Zijn plaats te houden ten opzichte van de lijn en de rand bevestig vervolgens de schroeven, zorg ervoor dat de benen zijn weer erg hard. Nu, zet de multiplex in plaats tegen de twee benen en vastschroeven.

Zet uw hout, zodat de slager blok is aan de top. Zijn plaats te schuiven tegen de balie in het gebied waar u wilt meer ruimte tegen te hebben. Ervoor zorgen dat de top van de slager blok is ter hoogte van de aanrechtblad, schroef de hoek beugels die naar de slager zwart in plaats tegen de zijkant van de keukenkastjes zijn bevestigd. Dit geeft je meer waard teller ruimte te geven.