hoe plint gieten hechten aan een pleister muur

Stap 1 – Het meten en het snijden van uw Baseboard Molding

Stap 2 – het boorproces

Stap 3 – Polijsten uw Baseboard Molding

Stap 4 – Het installeren van de plint Molding

Volg de onderstaande stappen om te leren hoe je professioneel te installeren van een plint gieten.

Besteden veel zorg aan het meten van de lengte van de plint voor elke zijde van de muur. Je zult een zaag en een mijter vak voor het maken van longitudinale en hoekige bezuinigingen vereisen. Een van de basistechnieken voor het juist plaatsen van een plint gieten is het gebruik van een verstekbak voor schuine sneden. U moet de randen van de weg te snijden onder een hoek van 45 graden, zodat de afzonderlijke delen elkaar aansluiten netjes bij hoeken.

Plint vormen kunnen worden gemaakt van diverse houtsoorten. Als de molding u kiest is een antiek of is opgebouwd uit hout van lage kwaliteit dan moet je een boor gebruiken om gaten te maken voor nagels. Dit zorgt ervoor dat je plint niet splitsen en maakt uw werk efficiƫnter. Immers, het werken op een werkbank is makkelijker dan het buigen van een hamer te gebruiken.

Volg deze stap, terwijl het vormen is nog steeds op de werkbank. Coat de plint met blanke lak aan de textuur en de glans van het hout te brengen. Nadat de lak, laat het vormen drogen een ruime tijdsperiode.

Plaats de plint gieten langs de wanden en het gebruik van de nagel pistool tot 3-inch stalen nagels te ver in de gaten eerder geboord. Nadat je klaar bent met spijkeren de plint aan de muur, gebruik de siliconenkit eventuele openingen tussen de muur en het vormen in te vullen.