hoe sinaasappelschil gipsplaten textuur van toepassing zijn op de hoeken en ramen

Stap 1 – Bereid de omgeving

Stap 2 – Stel de Texture Gun

Stap 3 – Breng de Mud

Sinaasappelhuid is een van de meest voorkomende vormen van structuur die kan worden gebruikt om een ​​ruimte te accentueren, en wanneer het proberen om de textuur passen in de ruimte precies moet worden gesproeid in de hoeken en langs de vensterbanken. Het aanbrengen van structuur is een eenvoudige, maar rommelig, job die elke huiseigenaar kan bereiken met een paar hulpmiddelen en benodigdheden.

Sproeien textuur maakt een puinhoop, maakt niet uit hoe voorzichtig je ook bent. Gebruik dekzeilen en plastic om alle gebieden te dekken, met uitzondering van de hoeken en ramen die je solliciteert de sinaasappelschil textuur aan.

Spuit een kleine hoeveelheid modder op een gebied dat niet zal worden gezien, zoals op een groot stuk karton, en pas de textuur wapen tot je de juiste consistentie te krijgen en te kijken. Het doel hier is om de spray precies hetzelfde uitzien als de muren en plafonds die de hoeken en ramen omringen.

Meng de modder met water totdat het lijkt alsof pannenkoek beslag, en dan spuit op de gebieden die u wilt dat de sinaasappelschil aan zij. Laat het volledig drogen voordat je rolt de dekzeilen en plastic.

Aanbrengen van een dikke of licht, sinaasappelhuid in de hoeken en rond de ramen is een eenvoudig proces dat de structuur zal in de gehele kamer match, waardoor het een uniforme en professionele uitstraling.