hoe vaak moet flexibel afvoer buisleidingen worden vervangen?

Slijtage

pipe Vervanging

building Code

herinnert

Als het gaat om flexibele afvoer buisleidingen is er geen magische nummer dat u kan vertellen wanneer om ze te vervangen, maar er zijn een paar richtlijnen die u kunt volgen om te bepalen zelf wanneer ze moeten worden gewijzigd. Hier zijn een paar dingen die je zult willen overwegen wanneer het denken over je eigen afvoer buisleidingen.

Het eerste ding dat je wilt kijken is de toestand van de pijp fitting. Als je ziet dat het vies is, kunt u deze verwijderen en reinigen af ​​voor verdere inspectie. Dan zul je in staat om te zien of dit iets is dat met een beetje schoner of als het moet worden vervangen als gevolg van roest of corrosie kan worden bevestigd. Vaak zult u normale slijtage te krijgen van de armaturen of als ze nat zijn dan kunnen ze gemakkelijk roesten snel. Als je ziet dat de schade is meer nodig dan een schoonmaak, kunt u ze te vervangen door nieuwe armaturen. Hetzelfde geldt voor wanneer ze volledig afbreken. Dit niet al te vaak gebeurt, is het echter mogelijk van al de slijtage die gaat over de jaren vooral als u veel drain problemen gehad en het uitbouwen veel.

Pipe vervanging is een andere tijd wanneer u zou moeten overwegen de actualisering van de fittingen. De reden dat sommige professionals adviseren het vervangen van de armaturen bij het verkrijgen van nieuwe leidingen, zelfs al is het hetzelfde materiaal en de grootte is omdat je in staat om in gedachten te houden en niet vergeten hoe lang je ze hebben gehad en zal niet aan hen afzonderlijk te vervangen zal zijn. Dan kun je iedereen tegelijk bijwerken en geen zorgen te ongeveer een roestvorming zorgen voor de ander en ga zo maar door.

Je wilt er zeker van dat als je verhuizen naar een nieuw huis dat alles up-to-code met de bouw afdeling van uw dorp. Dit kan gebeuren wanneer u zoals elke paar jaar bewegen ook. Meestal zal je geen probleem na de eerste controle hebben, maar het kan geen kwaad om er zeker van.

Hoewel het niet heel vaak gebeuren, zijn er herinnert aan de fittingen of afvoerleidingen dus als dit zou gebeuren zou u willen ervoor zorgen dat u de armaturen veranderen om ervoor te zorgen dat ze up to date is en dat ze goed werken.

Nogmaals, er is niet echt een bepaalde tijd die je nodig hebt om uw afvoer buisleidingen te vervangen, echter, houden een oogje in het zeil om ervoor te zorgen dat alle bovenstaande dingen worden gecontroleerd en in lijn is de beste methode om ervoor te zorgen dat uw uitlekken en fittingen te blijven veilig. Ervoor zorgen dat ze up to date nu evenals dat ze zijn goed onderhouden kan helpen om een ​​hoop problemen te voorkomen met het sanitair in de toekomst.