hoe werkt een slib hek werken?

Wat is Silt Fence?

Voorkom Erosie

Hellingbesturing

Site Verontreinigingen

Flow control

Slib hek wordt meestal gebruikt voor 2 verschillende redenen: een buitenomtrek voor bouwplaatsen, of waterstroom en erosie. Bovendien kan het worden gebruikt om helling te verzorgen, het vangen van materiaal dat is uitgehold uit een ander gebied op een talud of helling. Slib hek werkt als een filter te vangen bodem en sedimenten, maar laat het water door middel van een lagere snelheid.

De meeste slib hek is een weefsel van synthetische materialen. Het oppervlak van slib hek is poreus genoeg om het water doorheen stroomt, maar voorkomt zoveel als 80 procent van watergedragen deeltjes ontsnappen. Broodjes zijn verkrijgbaar in 50 en 100-voet secties. Slib hek wordt meestal op zijn plaats gehouden met dikke palen die aan de achterkant van het hek in de grond worden gedreven en bevestigd met spijkers of nietjes.

Om erosie te voorkomen, slib hek fungeert als een water pauze. Te plaatsen op de top van een helling kan de helling te beschermen door het stoppen of vertragen van de stroming van het water naar beneden het. Deze methode wordt vaak gebruikt op hellingen waar zode zal worden gelegd, op de helling te beschermen totdat het gras een kans om te beklijven heeft gehad. Slib hek wordt vaak gebruikt in kleigronden met een hoog potentieel voor erosie.

Grond door het slib hek verzameld kan worden geladen in een kruiwagen of vrachtwagen en herverdeeld waar het thuishoort.

Om slib afrastering voor helling controle gebruiken, installeert meer dan één regel van hekwerk langs een helling of helling. Hoe dichter de lijnen slib hek, hoe minder waterstroom laten plaatsvinden tussen hen. Bovendien, elke erosie die zich voordoen wordt opgesloten in het slib hek, het toevoegen van materiaal op de helling, opbouw daarvan. Meeste toepassingen van dit type houden de lijnen van slib hek 5-10 voeten uit elkaar, maar hetzelfde proces wordt soms gebruikt op grote stukken land met het hekwerk overal 20 tot 50 voet uit elkaar geplaatst.

Als een constructie hek, slib schermen voorkomt dat de site vanaf vervuilen omliggende waterwegen en wetlands. Het hekwerk wordt gedeeltelijk begraven rond de omtrek van het bouwterrein, gericht naar de bouw gebied. Dit voorkomt het per ongeluk morsen of andere verontreinigingen uit te ontsnappen aan de werf, waardoor de uiteindelijke opruimen makkelijker.

Bovendien, de meeste bouwplaatsen veel losse grond, slib en een hek hulp behoudt deze bodem zodat het kan worden gebruikt zodra de bouw is voltooid.

Een andere toepassing voor slib hek is om de stroom van water controleren in een bepaald gebied. Dit kan handig zijn voor het tijdelijk omleiden van een stroom of voor het verplaatsen van stromend water van de ene locatie naar de andere. Houd in gedachten dat een slib hek alle waterstroom niet zal bevatten, en zo veel als 1/3 van het water zal ontsnappen door het materiaal.