hot topics: een grote fiets – waar u kunt parkeren

Origineel bericht: Fietsenstalling

Hoogtepunten uit de Thread

Hier op we genieten van het verstrekken van een plek waar home improvement beginners en experts samen kunnen komen om ideeën en advies te delen. Binnen onze Forums, kunnen gebruikers bladeren discussies om te zien wat de uitwisseling plaatsvinden over een onderwerp van belang of hun eigen dialoog te starten met het plaatsen iets voor de gemeenschap om deel te nemen. Met meer dan 250.000 leden en het tellen, deze bron is zeer actief, zodat elke week belichten we een van de gesprekken die je gewoon kan helpen met dat volgend DIY-project.

Of je rijdt een kleine straat raket of een grote toerfiets, een plek om te parkeren als je niet op de weg nodig. Er zijn een aantal doe-oplossingen voor een motorfiets onderdak en verschillende dingen te overwegen, met inbegrip van de kosten, het permanente karakter, hoeveel werk je wilt doen en wat je wilt om uw beleggingen in te beschermen. Het Forum ritten en bouwt, zodat ze kunnen helpen het uitzoeken.

BikersSpirit Lid

Wow, dit forum lijkt een perfecte plek voor mij om te vragen wat ik heb mijmeren over de afgelopen dagen. Het combineert fietsers en doe-het-oogpunt.

Maar goed, ik zat te denken over het krijgen van een nieuw onderkomen voor mijn Honda GL 1500, en ik ben in een dilemma met betrekking tot wat voor soort loods te krijgen. In eerste instantie dacht ik dat het natuurlijk om een ​​solide te bouwen, maar toen vond ik dit tijdens het surfen op het web voor een oplossing: ShelterLogic 6x6x6.5 E-Series Motorcycle Shed Review | Motorcycle loodsen

Nu zou ik graag beide werelden te vragen – bouwers, maar ook fietsers, wat zou je hebt gekozen? Heeft u een van deze en waarom zou je kiezen voor dat?

P. S. – Ik ben een beetje meer geneigd in de richting van het opbouwen van een solide schuur, maar denk je dat het de moeite waard alle moeite voor dat project?

marksr Forum Topic Moderator

Ik hou van dingen die strekt! Een solide gebouwde schuur met goed onderhoud kan in principe eeuwig. Een tijdelijke structuur zou goedkoop en eenvoudig zijn, maar zal een beperkte levensduur hebben – vroeg of laat de elementen zal vernietigen.

Pilot Dane Group Moderator

Ik ben met marksr. Ga voor de vaste, meer permanente schuur. De stof die je gekoppeld zal werken om te beschermen tegen zon en regen voor een paar jaar, maar het heeft wel een zeer beperkte levensduur. Het zal ook doen bijna niets ter voorkoming van diefstal of het te beschermen tegen echt zwaar weer.

guy48065 Lid

Die tarp schuilplaatsen bieden geen bescherming tegen ongedierte (de hoge 2-legged natura of de kleine multi-legged) zijn warm in de zomer, en geen adem om condensatie te controleren. Niet het soort milieu ik zou willen iets van waarde op te slaan.

Kinderman Lid

Ik ben met deze jongens. Die fiets is groot en zwaar, deuren aan elk uiteinde is een must. Rijd in verdrijven.

Lees meer: ​​http: //www.this website / forum / motorfietsen-sneeuwscooters-go-carts-ATV-golf-carts / 517.549-bike-shed.html # ixzz2sa7AMH5z