hot topics: Recirculator pomp mag niet in brand

Origineel bericht: Grundfos Comfort Series vloog in brand

Hier op we genieten van het verstrekken van een plek waar home improvement beginners en experts samen kunnen komen om ideeën en advies te delen. Binnen onze Forums, kunnen gebruikers bladeren discussies om te zien wat de uitwisseling plaatsvinden over een onderwerp van belang of hun eigen dialoog te starten met het plaatsen iets voor de gemeenschap om deel te nemen. Met meer dan 250.000 leden en het tellen, deze bron is zeer actief, zodat elke week belichten we een van de gesprekken die je gewoon kan helpen met dat volgend DIY-project.

Als je moet wachten op een open kraan voor het water op te warmen, kan een hete water recirculatiepomp dat probleem op te lossen, bespaart u tijd en geld en water. Maar er is alle soorten van de warmte en gassen rond uw boiler, dus als de dingen niet goed zijn geïnstalleerd lelijk, of zelfs dodelijk kan krijgen. Laat het forum een ​​kijkje nemen op de gevaren te spotten.

Noblehouse Lid

Ik heb een Grundfos Comfort-serie warm water circulatiepomp op de boiler geïnstalleerd. Het was hier toen we het huis kochten, dus ik weet niet hoe oud het is. Een paar dagen geleden merkten we dat we niet om warm water, en ik ging naar buiten om een ​​kijkje te nemen. De timer leek correct worden ingesteld en het werd in het stopcontact zit, maar ik had geen tijd om verder te onderzoeken hebben. Een paar dagen later ging ik uit om opnieuw te kijken, en zag dat op een gegeven moment in brand vloog. De timer van de pomp werd volledig weggebrand. Ik weet niet wanneer dit gebeurde, maar ik ben gelukkig het huis niet in brand vliegen.

Tot dit gebeurde waren we blij met het systeem – er is een droogte hier in Californië en we waren verspillen veel water te wachten voor het warme water, dus ik zou graag naar een andere te krijgen. Maar nu ben ik aarzelend – wat zou leiden dat dit gebeurt? Is dit een bekend probleem met Grundfos pompen?

Hoogtepunten uit de Thread

Rockledge Lid

Wauw. Het lijkt erop dat een aantal ernstige oververhitting aan de hand was daar.

Ik kan alleen maar speculeren over de oorzaak van de pomp om te koken als dat. Defecte bedrading / elektronica? Gegrepen motor? Pomp geïnstalleerd te dicht bij de uitlaat?

NJ Trooper Forum Topic Moderator

Niet een bekend probleem dat ik ben me bewust van …

Ikzelf zou op de telefoon om Grundfos … dat is ernstig shyte ryte daar …

lawrosa Super Moderator

Het is niet goed geïnstalleerd … Echt ??? Het plaatsen van de motor bovenop / aanraken van het rookkanaal, zou alles oververhit raken. (Van wat ik zie toch.)

Ik zou niet op zoek naar enkele garantie, en vooral ze niet zien dat plaatje … Plus je hebt een recht stuk buis van de kachel niet een el direct over de ontwerp-kap.

Ik zou kijken om te gaan na de installateur van de verwarming en / of de pomp te installeren …

Laatste kunt u kijken naar elektrische problemen en de uitlaat van de pomp is aangesloten op …

Just my 2 cents is alles …

Noblehouse Lid

Bedankt allemaal voor uw inzichten. Met betrekking tot de locatie van de pomp, het is eigenlijk niet het rookkanaal te raken … dat is nog maar het perspectief van de foto. Het is vrij dicht hoor. Maar dat is waar de warmwaterleiding is. Als de pomp ergens anders geplaatst worden?

Mijn gok is dat de installateur was de vorige huiseigenaar. We weten dat hij was heel de doe-het-zelver (en niet op een goede manier). We hebben gehad met andere instanties van zijn handwerk te corrigeren.

lawrosa Super Moderator

Oh my … Het is duidelijk dat je ontwerp problemen … Kijk naar de rode en blauwe inserts in de w / k tepels. Je ziet ze gesmolten? Dat betekent dat rookgas rolt en in het huis … U hebt schoorsteen verstopping of gebrek aan diepgang …

Neem eens een werkende CO-detector voor de veiligheid van u en uw gezin … (U kunt Die !!!!)

De schoorsteen moet worden gecontroleerd, en / of verwarming, en zo snel mogelijk gecorrigeerd !!!!

(Dat is uw oververhitting probleem IMO)

Uw pomp is de minste van je zorgen op dit punt …

NJ Trooper Forum Topic Moderator

Ja … die nieuwe foto’s vertellen!

Waar komt het rookkanaal gaan na het verlaten van de foto’s?

Ten tweede de CO-detectoren … luid genoeg om NJ Trooper wakker uit een Sam Adams Coma.

Ik wed dat er geen “aardbeving bandjes” op die eenheid niet.

Noblehouse Lid

Wow, dit is waarom je de deskundigen te vragen;. We hebben CO-detectoren in het huis. De boiler is niet toegankelijk vanuit het huis. Het is in een kast, toegankelijk via een deur aan de buitenkant. De deur wordt geventileerd, zodat frisse lucht krijgt in.

We hadden het hele dak vervangen vorig jaar, met inbegrip van de triplex, dus het was allemaal geopend en we deden kijken naar alle openingen op dat moment. Ik ben er vrij zeker dat het rookkanaal openingen uit het dak.

Ik heb een nieuwe pomp besteld en ik ben van plan om een ​​licentie loodgieter installeren. Ik zal hem vragen stellen over het rookkanaal setup ook;. Bedankt voor al uw advies.

PJmax Forum Topic Moderator

Aangezien dat enkelwandige rookkanaal … Als het gaat in een muur het moet in een soort van openhaard;. Als dat kachelpijp gaat in een hout of gipsplaat wand dan vereist onmiddellijke aandacht omdat het een gevaar voor brand zou kunnen zijn.

Lees meer op: http: //www.this website / forum / boilers-home-verwarming op stoom-warm-water-systemen / 527.304-grundfos-Comfort-serie-gevangen-fire.html # ixzz3576DgdtB