huis makeover op een begroting: het verfraaien van ideeën die niet een fortuin kost

Uw Things Move Around

Accenten toevoegen Accent

Kunst is eigenlijk eenvoudig

Muren willen in de Actie

Rick Meyerson is een freelance schrijver gevestigd in Los Angeles en veel van het werk dat hij heeft geschapen is in verband met verbeteringen aan het huis, eco-vriendelijke praktijken en andere vormen van DIY projecten.

Ben je moe van het staren op hetzelfde saai kamers in uw huis, dag in dag uit? Laat je daar niet zitten te wachten op een home improvement show “crash” uw huis. Leer je eigen DIY versieren, en het goede nieuws is dat je kunt opfrissen veel van uw huis voor zeer weinig kosten. In sommige gevallen, gratis! Hier zijn een aantal mogelijke plaatsen voor manieren om meer te maken over uw huis op een begroting.

Dit is waarschijnlijk de makkelijkste en meest betaalbare manier om een ​​nieuwe look van uw huis. Herschikken het meubilair. Als je echt banken en stoelen geduwd tegen de muur hebt, probeer ze samen verder te groeperen. U kunt ook uw muren langer door strekken uw gordijn behandelingen lijken. Hang ze enkele centimeters boven het raam en laat uw gordijnen flow. Het doel is het openstellen van de kamer en geef het meer flow.

Op zoek naar leuke ontwerp is in de details. U kunt sparren-up van uw home decor met een heleboel leuke ideeën. Neem bijvoorbeeld al die prachtige wenskaarten die je hebt gekregen door de jaren heen en de “splash” ze in een decoratieve schaal of bord. Kleurrijke fruit geplaatst in glazen potten, vazen ​​en schalen kan elke ruimte op te helderen. Hetzelfde kan gezegd worden voor het toevoegen van verleidelijke kussen accenten of slipcovers op de stoelen en banken (Sure Fit heeft een aantal geweldige opties). Een kleine tafel kan profiteren van een decoratieve loper. Zelfs een mooie opgevouwen stukje design stof zal het lukken. Je hoeft niet te veel uitgeven aan een beetje kleur te brengen.

Hoe is uw kunst collectie? Je hebt geen kunstcollectie, zegt u? Dat kan veranderen in veel betaalbare manieren. In uw keuken, kunt u gebruik maken van potten, pannen en bakvormen om op te hangen aan de muur. Dit is een geweldige manier om open te stellen opslagruimten en biedt gemakkelijke toegang voor uw keuken gereedschap.

Als het gaat om familiefoto’s of koelkast kunstwerk overloop, denk collage. Een strategisch geplaatste prikbord bekleed met stof is een geweldige manier om op te hangen van de nieuwste creaties. U kunt kiezen uit een heleboel goedkope fotolijstjes en zet een hal in een levende diavoorstelling met foto’s van je vrienden en familie. Mix en match maten en uitvoeringen en doen ze niet allemaal op te hangen in een rechte lijn. Wat goed is het houden van een beeld in een doos? Zet het uit voor iedereen te zien.

Niets zegt decoreren zoals ‘paint job. ” Als alles wat je te veranderen is de kleur van uw muren zult u het maken van een enorme verbetering. In plaats van de steken met neutrale kleuren, misschien is dit het moment dat u vet kunt gaan en fleuren uw kamer met rood, geel en groen. Daarnaast is er een grote spiegel werkt in het licht te brengen en maken het gevoel dat de kamer is groter. Door grote bedoelen we zo groot dat je hoeft te leunen tegen de muur, in tegenstelling tot opknoping het op. Dat is heel chic.

Wat betaalbare decoreren ideeën heb je geprobeerd? We horen graag over hen en zie de foto’s!

Klik hier voor een budgetvriendelijke tutorial over het herstellen van keukenstoelen.