huis waterontharders

Traditioneel huis waterontharders zijn eenvoudig te installeren en zeer gemakkelijk te onderhouden. Op dit moment zijn er vele merken en vier soorten van thuis waterontharders op de markt

• Waterontharders-verlengt de levensduur van leidingen en apparatuur, maar-Gratis Salt niet aan te raden om te drinken; • Zout-Based Waterontharders-Niet aanbevolen om te drinken of planten water geven; • Omgekeerde Osmose-niet aanraden om te drinken, koken, of planten; • Magnetische waterontharders-minder duur dan de andere home waterontharders en aanbevolen om te drinken

Voordelen van het huis waterontharders; Sinds zacht water bevat vrijwel geen calcium of magnesium, zal er geen kalkaanslag in leidingen, koffiezetapparaten en andere apparaten, boilers, of op gootstenen en badkuipen zijn. De hiervoor genoemde mineralen in hard water zal ook vasthouden aan huid of haar.

In zacht water, natrium vervangt calcium en magnesium. Daarom, als zacht water wordt gemengd met shampoo of zeep het reageert met het natrium- veroorzaakt meer schuim. Dus als je het installeren van een huis waterontharder vergeet niet om minder zeep of shampoo te gebruiken voor hetzelfde niveau van hygiëne. Hoewel er zoutvrij waterontharders op de markt.

Nadelen van huis waterontharders; Met alle waterontharders zijn er vele overwegingen zoals milieu en wasverzachter rating. Het kan worden aanbevolen dat u een aparte kraan gebruikt om te drinken, te koken en waterplanten. Je moet ook rekening houden met de veerkracht van uw bestaande systeem en kies het juiste huis waterontharder voor uw behoeften en aan de gang zijnde onderhoud budget.